Vrieseiland

N

Uitstekend adviseren

N

Advies op maat

N

Gecertificeerde installateur

Home » Vrieseiland

Wilt u een vrieseiland aanschaffen voor uw winkel, supermarkt of groothandel? Bij Koopsretail uit Ingen kunnen wij u dan uitstekend helpen. Al 40 jaar zijn wij werkzaam in de koeltechnische sector en leveren wij koelapparatuur aan diverse bedrijven. Wij voorzien u graag van het vrieseiland dat perfect past in uw zaak en waarin u uw etenswaren lang vers houdt.

Een vrieseiland en andere kwalitatieve koelapparatuur

Een vrieseiland is een vriezer met een doorzichtig deksel dat gemakkelijk te openen is. In deze vriezer blijven uw etenswaren, zoals snacks, vlees, vis en ijs, lang goed en worden ze op een aantrekkelijke manier aan klanten gepresenteerd. Zo kunnen klanten uw producten goed zien en eventueel zelf pakken. Presenteert u uw producten liever tegen een muur? Dan is een vrieskast ideaal. Wilt u niet dat klanten producten zelf uit de vriezer halen? Dan is een koeltoonbank meer geschikt. Voor de verkoop van gebak en bonbons, raden wij aan een gebaksvitrine aan te schaffen. Wat voor etenswaren u ook verkoopt, wij hebben er de perfecte koelinstallatie voor.

Onze reparatieservice staat voor u klaar

Onze apparatuur is van Europese merken die bekend staan om hun hoge kwaliteitsproducten. Zo koopt u bij ons vriezers en koelkasten die lang meegaan. En mocht uw vrieseiland of ander koelingsproduct toch stuk gaan, dan staat onze repartieservice 24/7 voor u klaar. Heeft u interesse in ons assortiment of heeft u vragen? Bel dan naar 0344 689 182. Wij staan u graag te woord.