Home » Retourneren

 

Retouren
Een besteld product kan in sommige gevallen geretourneerd worden, indien de wet Kopen op afstand van toepassing is. Deze wet is bedoeld voor transacties tussen consumenten en bedrijven. Bij zakelijke bestellingen kan hier geen beroep op worden gedaan .Het te retourneren product moet in de originele verpakking worden geretourneerd.

Producten die niet worden teruggenomen of zijn uitgesloten voor retour:

  • Accessoires en onderdelen.
  • Gebruikt zijn of de beschermfolie verwijderd is.
  • Beschadigd zijn.
  • Speciaal voor u zijn besteld.
  • Producten van textiel.
  • Speciaal voor u zijn gemaakt.

 

Retour sturen
1. Meld binnen 2 dagen na ontvangst van uw aankoop een retour verzoek.
2. Na ontvangst van uw retour verzoek wordt deze binnen 1 week beoordeeld en ontvangt u via e-mail of telefonisch een bericht van ons.
3. Indien uw retour verzoek is goedgekeurd wordt het retour onderling geregeld. De kosten zijn ten alle tijden voor de koper.

Voorwaarden
1. De retourzending wordt bij ontvangst goedgekeurd door ons. 
2. De retourzending dient te worden verstuurd naar het opgegeven adres.
NB: De retourzending dient voldoende te zijn gefrankeerd. Het risico van de retourzending ligt bij degene die de zending retourneert.

Kosten 
De kosten voor het retour zenden komen voor uw eigen rekening, tenzij anders is overeengekomen. U dient altijd voldoende te frankeren, anders worden ze niet in ontvangst genomen en niet gecrediteerd. Het risico van de retourzending ligt bij degene die de zending retourneert.
De kosten voor het retour zenden variëren.

Terugbetaling
Zodra de product(en) zijn ontvangen, gecontroleerd en verwerkt, wordt het bijbehorende bedrag zo spoedig mogelijk op uw rekening teruggestort. De verzendkosten van de oorspronkelijke zending worden niet teruggestort tenzij anders is overeengekomen.