Rekken horeca

N

Uitstekend adviseren

N

Advies op maat

N

Gecertificeerde installateur

Home » Rekken horeca

Rekken voor in de horeca

Naast verscheidene koeltechnische apparatuur, levert Koopsretail uit Ingen ook rekken voor de horeca. Heeft u voor uw winkel, eetcafé of restaurant schappen nodig om uw producten overzichtelijk in op te bergen, bijvoorbeeld in uw koelcel? Dan hebben wij precies wat u zoekt.

Stevige rekken voor in de horeca

Wij hebben alles in huis voor de keukeninrichting van uw horecazaak, zo ook rekken. Deze schappen zijn ideaal om uw voorraad en andere producten veilig in op te bergen. De rekken kunnen overal geplaatst worden. In uw keuken, magazijn of vriescel: u zegt het maar! De rekken bestaan uit panelen, waardoor de installatie eenvoudig is aan te passen aan uw wensen en beschikbare ruimte. Zo zijn de planken op hoogte verstelbaar en zijn de onderdelen gemakkelijk te demoneren, waardoor de schappen eenvoudig te verplaatsen zijn.

Groot assortiment en uitstekende service

Naast rekken hebben wij nog veel meer producten voor in de horeca. Wat dacht u bijvoorbeeld van een waterkoeler voor in uw bakkerij? Hiermee maakt u altijd deeg van uitstekende kwaliteit. Heeft u interesse in ons assortiment of heeft u vragen over onze producten? Weet u bijvoorbeeld niet precies welk formaat rekken in uw zaak passen? Wij helpen u graag. Bel naar 0344 689 182 en ontvang vrijblijvend advies.