Gebaksvitrine

N

Uitstekend adviseren

N

Advies op maat

N

Gecertificeerde installateur

Home » Gebaksvitrine

Wanneer u een bakkerij of koffiezaak heeft, mag een gebaksvitrine – die als koeling functioneert – natuurlijk niet ontbreken. In deze koelvitrine houdt u uw gebak koel en presenteert u het op een aantrekkelijke manier aan uw klanten. Bij Koopsretail verkopen we diverse koelkasten, gebaksvitrines en andere koeltechnische apparatuur voor bijvoorbeeld de bakkerij, slagerij of een restaurant. Wij helpen u graag bij het vinden van ideale koelingsapparaten voor uw bedrijf. Heeft u dus een koeling voor uw gebak nodig of een koelvitrine waarmee u uw gebak mooi kunt presenteren in uw bakkerij of restaurant? Bekijk dan ons uitgebreide assortiment en bestel uw favoriet.

Houd uw lekkernijen koel in een kwalitatieve gebaksvitrine

Een bakkerij kan uiteraard niet zonder goede koelkasten voor de koeling en dus het behoud van zijn producten, wat geldt voor zowel vóór als achter de schermen. Klanten moeten immers worden geprikkeld door de lekkernijen die u als bakker verkoopt. Een gebaksvitrine of koelvitrine is een opzetvitrine die speciaal ontworpen is om gebak, taart, bonbons en andere heerlijkheden in koel te houden. In dit type koelkasten blijven uw etenswaren lang goed en zijn ze mooi uitgestald in uw bakkerij. Zo kunnen klanten uw aantrekkelijke aanbod goed bekijken en zal het water hen snel in de mond lopen. Verkoopt u naast gebak nog andere producten, zoals zuivel of frisdrank? Voor het bewaren en verkopen van deze producten is een koeltoonbank zeer geschikt. Ook deze koelkasten kunnen wij leveren aan bijvoorbeeld uw bakkerij. Onze koelingsproducten zijn van Europese merken die bekend staan om hun uitstekende kwaliteit.

Ontvang advies van deskundigen

Weet u niet zeker u of een gebaksvitrine geschikt is voor de etenswaren die u aanbiedt? Twijfelt u of u niet beter een ander type koelvitrine kunt aanschaffen voor het bewaren en presenteren van uw gebak? Met meer dan 40 jaar ervaring in de koeltechnische sector, weten wij precies welk koelapparatuur u nodig heeft. Wij voorzien u graag van de ideale winkel- en keukeninrichting. Neem contact met ons op door te bellen naar 0344 689 182 en ontvang deskundig advies.