Display koelkast

N

Uitstekend adviseren

N

Advies op maat

N

Gecertificeerde installateur

Home » Display koelkast

Een display koelkast is ideaal om drankjes of etenswaren in koel te houden en ondertussen aantrekkelijk te presenteren in uw winkel, horecazaak of bedrijfsruimte. Door de glazen deur zijn de producten immers goed zichtbaar en worden ze aantrekkelijk gepresenteerd. Dit bevordert de koopintentie van klanten. Koopsretail uit Ingen levert uw ideale display koelkast.

Eenvoudig een display koelkast bestellen

Blikjes of flesjes met drinken koel houden, gaat het best met een drankkoelkast of display koelkast. Bij ons kunt u eenvoudig diverse koelkasten bestellen. Wilt u er een met één deur of toch liever een met twee deuren? Wij verkopen beide varianten. Onze koelkasten zijn gemaakt van RVS en zijn ook te bestellen als vriesvariant. Bovendien is onze display koelkast standaard voorzien van led verlichting. Zo houdt u uw drankjes en hapjes er niet alleen koel in, maar zijn ze ook altijd goed zichtbaar voor klanten.

Vind de ideale koelkast voor uw zaak

Weet u niet precies welke koelkast of vrieskast perfect is voor uw producten? Of vraagt u zich af welke kast de juiste afmetingen heeft voor de beoogde locatie? Na 40 jaar ervaring in de koeltechnische appratuur, kunnen wij u uitstekend adviseren. Bel naar 0344 689 182 en wij voorzien u van alle benodigde informatie.