Bezorgen & afhalen

Talloze mogelijkheden, één lijn met optimaal zicht op uw producten.

Home » Bezorgen & afhalen

 

Bij Koops Retail heeft u de keuze om uw bestelde producten aan huis te laten bezorgen of om deze af te halen bij ons op locatie.

Bezorgen van kleine producten: Onze kleine en lichte producten verzenden wij met een pakkettendienst. U ontvangt mailtjes zodat u op de hoogte blijft. 

Bezorgen van grote artikelen: Grote en zware producten worden door onszelf vervoerd d.m.v. een vrachtwagen of bus. Er wordt van maandag t/m zaterdag bezorgt. Standaard tijden zijn van 7:00 t/m 18:00. Wilt u het ’s avonds laten bezorgen? Dan is dit in overleg mogelijk. Wij leveren alleen volledige bestellingen, geen deelbestellingen. Wanneer uw bestelling compleet is wordt u per e-mail of telefonisch benaderd. Indien u een datum heeft gekozen, nemen wij contact met u op wanneer welke tijd de levering gebracht wordt. Wanneer u op de afgesproken afleverafspraak niet aanwezig bent en onze vervoerder een tweede keer uw bestelling moet afleveren, dan kunnen bijkomende leveringskosten worden gerekend. Bij levering van de producten dient u er zelf voor te zorgen dat de producten op de plek gezet kunnen worden.

LET OP: Wij kunnen onze producten voor deze prijzen aanbieden omdat we de producten mee laten komen in 1 lading, hierdoor kan de levertijd verschillen. Bel/mail voor de levertijd. 

Bezorgen op etage: Onze vervoerder levert de bestelling tot aan de (eerste) drempel. Wanneer uw adres een flat betreft wordt uw bestelling beneden tot aan de drempel van het portiek afgeleverd.

Afhalen: U kunt uw bestelling altijd op halen bij ons op locatie. Op te halen van maandag t/m vrijdag, zaterdag in overleg. Standaard tijden om uw bestelling op te halen zijn: 9:00 t/m 17:00, ’s Avonds in overleg mogelijk. Ook bij zelf ophalen gelden onze levertijden. Wanneer uw bestelling klaar ligt om afgehaald te worden, brengen wij u per e-mail of telefonisch op de hoogte.

Levertijd: Wij kunnen onze producten voor deze prijzen aanbieden omdat we de producten mee laten komen in 1 lading (vrachtwagen), hierdoor kan de levertijd verschillen. Bel/mail voor de levertijd. 

Bezorgkosten: Alle bestellingen boven de € 950,- worden gratis bij u bezorgd, binnen een straal van 25 km. Onder de € 950,- van zware artikelen en buiten de straal van 25 km berekenen wij € 250,- bezorgkosten. Wij bezorgen tot max. een straal van 150 km, anders in overleg. De bezorgkosten voor bestellingen lager dan € 950,- zijn afhankelijk van de aard en de grootte van het pakket.